Uključujući potrebe sredine
i mogućnosti koje naša
Ustanova pruža, rad je, kroz različite oblike, organizovan
u vremenu od 7:00-21:00h,
i to na sledeći način:

- obuhvat dece od 1. do 3. godine u jaslenom uzrastu.

- obuhvat dece od 3. do 6. godine koji su raspoređeni
u uzrasne grupe.

- obuhvat dece koja
pohađaju pripremni predškolski program.


Naš cilj vaspitanja
i obrazovanja je da doprinesemo celovitom
razvoju i dobrobiti deteta, pružanjem uslova i podsticanjem da dete
razvije svoje kapacitete, proširi iskustva i izgradi saznanja o sebi, drugima i svetu koji ga okružuje.


Ukažite nam poverenje,
a od nas ćete izaći
srećni i zadovoljni!!!
 
Vrtić "Madagaskar", Novi Sad - O nama
 
 
   Dečji vrtić, predškolska ustanova, rođendaonica i produženi boravak Madagaskar, nalazi se u Futoškoj ulici, broj 119, odmah pored Zavoda za javno zdravlje Vojvodine (Higijenski zavod). Iza nas je dugogodišnje radno iskustvo koje sa stečenim obrazovanjem čini spoj koji nas stavlja u sam vrh privatnih predškolskih ustanova.
 

   
Od septembra meseca 2010. godine, napravili smo najbolje moguće uslove koje svakako zaslužuju naša deca. Prvobitni vrtić preselili smo u kuću od 500m2, sa dvorištem od 300m2. Kuća je namenski pravljena za dečje potrebe sa svom pratećom opremom i neophodnim sredstvima za obavljanje vaspitno-obrazovnog rada.

   Naš trud je neiscrpan. Protkan je ljubavlju, zadovoljstvom i srećom što smo okruženi najdivnijim i najlepšim bićima na ovoj planeti. Zadovoljstvo nam je što dan počinjemo pesmom, a završavamo osmehom.

   Stvorili smo neraskidivu nit i vezu koja će zauvek ostati urezana u naša pamćenja. Vreme provedeno u vrtiću stvara mnoštvo fotografija koje ne blede vremenom, nego im se sa osmehom uvek vraćamo.

   Zato je naš imperativ srećno i zadovoljno dete, jer mi stvaramo korene iz kojih će izrasti jednog dana zdrava i samostalna ličnost. Uloga vaspitača u vaspitanju deteta je ogromna. Svesni toga da smo mi uzor i vodilja svakog deteta, godinama smo se usavršavali i postali pravi primer obrazovanja i lepog ponašanja. Iz našeg vrtića izlaze deca koja u daljem školovanju postaju najbolji đaci.

    Prešli smo dug put, sa malim brojem vaspitnih grupa na početku, do onog što danas naša Ustanova pruža. Pored vaspitača koji svakodnevno rade sa decom, naš kolektiv upotpunjuju stručni saradnici: psiholog, nastavnik klavira i solfeđa, akademski slikar, profesor fizičkog vaspitanja, instruktori plesa i baleta, kao i pomoćni radnici koji su zaduženi da održavaju higijenske i druge uslove neophodne za rad.
 
 
     
Copyright© 2010 | Vrtić, produženi boravak i rođendaonica "Madagaskar", Novi Sad - All Rights Reserved | Design by SlaVuj